Over ons

Vloeren Centrum Nederland is onderdeel van de Woon Centrum Nederland formule. Wij bieden het totaalpakket op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie in huis. Of het nu gaat om uwhaard, keuken, maatwerk meubel, inbouwkast of uiteraard, uw vloer. Bij Vloeren Centrum Nederland vindt u het allemaal!

Landelijk actief

Vloeren Centrum Nederland werkt in de regio Nederland. Wij zijn veel onderweg om situaties op te nemen en te adviseren over het mooiste interieur. Wij kunnen in onze showroom in Elspeet een zeer ruim aanbod van meer dan 30 vloeren laten zien. Dit zijn met name PVC vloeren, maar ook een aantal stenen tegelvloeren. Bekijk per product op de website of de vloer in de showroom ligt, of bel ons om een afspraak te maken.

Vakkundige installatie

Vloeren Centrum Nederland heeft een landelijk dekkend team van vloeren leggers. Hiermee garanderen wij een snelle en vakkundige realisatie van uw droomvloer. De planning en levering van uw complete interieur ligt bij één partij. Snel schakelen en flexibiliteit tijdens uw nieuwbouw of verbouwproject is door ons totaalconcept gewaarborgd.

Van uw huis een thuis maken

Wij van Vloeren Centrum Nederland adviseren u graag om uw huis een thuis te maken. Sfeer, warmte en gezelligheid zijn hierbij onze uitgangspunten. Zo bent u verzekerd van een sfeervol, warm en modern huis. Wij houden rekening met uw interieurstijl, zodat u altijd een persoonlijk en maatwerk voorstel krijgt, die aansluit op uw wensen. Wij maken van uw huis een thuis.

Woon Centrum Nederland

Bij Vloeren Centrum Nederland houdt het niet op bij alleen het leveren van PVC vloer. Wij kunnen samen met u ook een haard tot een uitgesproken designelement van uw woning maken. Dit kan bijvoorbeeld door een compleet maatwerk tv-meubel onder de haard te maken. De opties en mogelijkheden daarin zijn eindeloos en wij helpen u graag op weg naar het verwezenlijken van uw droomopstelling. Zo maken wij ook maatwerk meubels en zelfs keukens. Woon Centrum Nederland combineert daarmee warmte, design en ouderwets vakmanschap.

Tot ziens in Elspeet, volgens Elspeters het mooiste plaatsje op de Veluwe.