Eiken PVC

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Bent u op zoek naar een eiken PVC vloer? Vloeren Centrum Nederland biedt een ruim assortiment eiken PVC vloeren aan. Wij leveren PVC vloeren van de merken Hamat, Belakos, Gelasta en Floorlife.

Eiken PVC klikvloer

Eiken PVC is leverbaar met een clicksysteem. Een click PVC vloer heeft een kliksysteem waarmee het PVC aan elkaar kan worden geklikt. De vloer moet op een schadevrije gladde ondervloer worden gelegd. De vloeren uit de Rigid Click collectie van Vloeren Centrum Nederland hebben een geïntegreerde ondervloer, waardoor het niet meer nodig is om een losse ondervloer te kopen.

Eiken PVC dryback

Wij bieden tevens eiken PVC vloeren aan die zijn voorzien van dryback. Voor het aanleggen van dryback moet de vloer volledig worden geëgaliseerd met plamuur. Voor het leggen van plak PVC is een speciale lijm benodigd. Doordat de lijm snel droogt is het van belang dat dit in één keer goed gebeurt. Bent u geen klusser? Ons team van vloerenleggers kunnen de vloer bij u thuis leggen (meerprijs).

Sfeer eiken PVC

Een eiken PVC vloer geeft een warme en natuurlijke sfeer aan een huis. Een eiken houten vloer wordt gemaakt van de eikenboom. Eiken is een populaire houtsoort doordat dit hout zeer sterk is. Eiken PVC is geen echt hout, waardoor u profiteert van de voordelen van PVC. PVC is goedkoper dan een echte houten vloer, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Deze vloeren zijn in diverse patronen en soorten leverbaar. Gaat u voor een visgraatpatroon, planken, een lichte eiken vloer, of juist een donkere vloer? Bekijk ook eens onze andere kleuren, zoals houtlook PVC vloeren.

Eiken PVC kopen bij Vloeren Centrum Nederland

Wilt u binnenkort een prachtige eiken PVC vloer in huis hebben? Vloeren Centrum Nederland heeft een ruime collectie eiken PVC vloeren. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw droomvloer! Bekijk onze website of neem contact op met onze klantenservice voor inspiratie en advies.